måndag 24 maj 2010

Quornmiddag!

Det blev fusk-kött igår, det var väldigt tomt i hyllorna på ica och så är det ju faktiskt lite billigare också (iaf i vår svindyra affär). Quorn är faktiskt gott och med lite schysst kryddning så blev det ännu godare! 


Recept, 2 portioner

4 Quornfileér
5 potatisar
Ett gäng morötter
Kryddning Quorn:
Olivolja
Soja
Balsamvinäger
Sambal Oelek

Skala, klyfta och salta potatisen, in i ugnen, 225 grader i ca 25 minuter. Blanda kryddningen för Quornet, pensla filéerna och stek på båda sidor på medelvärme. Koka morötterna under tiden. Servera med en klick beasås.

 Middag för två.

2 kommentarer:

  1. Quornfileér ska väl vara nyttigt också, ser gott ut.

    SvaraRadera
  2. Stackare, jag tror vi har lite vildsvin kvar i frysen.....

    SvaraRadera