Det finns en maträtt som min bästa vän ibland lagar åt mig, egg in a hole.
Recept, 2 port
2 skivor formfranska (Rost n Toast är väldigt bra)
2 ägg
Smör att steka i
2 skivor formfranska (Rost n Toast är väldigt bra)
2 ägg
Smör att steka i
Salt och peppar
Ett glas med en diameter på ca 7 cm
Gör ett hål i varje skiva med hjälp av glaset. Smält smör i en stekpanna och lägg i brödet, "hålen" också. Knäck i ett ägg i hålen i brödskivorna och stek på medelvärme på båda sidor. Krydda med salt och peppar.
Ett glas med en diameter på ca 7 cm
Gör ett hål i varje skiva med hjälp av glaset. Smält smör i en stekpanna och lägg i brödet, "hålen" också. Knäck i ett ägg i hålen i brödskivorna och stek på medelvärme på båda sidor. Krydda med salt och peppar.
Gott och mättande! Perfekt helgfrukost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar